Echipa

Nimeni nu poate fluiera o simfonie. Este nevoie de o orchestră pentru a o cânta.

4123

Adela Marin - General Manager

Adela este fondatoarea companiei Complete Training. A pornit la drum cu multe idei și cu dorința de a oferi servicii persoanlizate, conform necesităților fiecărui partener. Primul contract semnat cu o importantă companie, i-a oferti convingerea că drumul ales era bun, convingere susținută de tpți partenerii care îi sunt alături și cu care derulează proiecte minunate.

Ea absolvit cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Romano-Americane în 2010 iar un an mai tarziu și pe cele ale Facultății de Relații Comerciale, specializarea Afaceri Internaționale. Are și doua diplome de masterat în Managementul Informațiilor și Drept Penal.

Este trainer, consultant în resurse umane, consilier în probleme de dezvoltare personală, mediator și din 2010 și antreprenor, conducând propria companie de resurse umane ți training.Până în prezent, a susținut peste 4000 de ore de training, pe teme de dezvoltare personală și profesională printre care putând fi regăsite cursuri de Comunicare, Leadership, Gesionarea conflictelor, People Management, Dezvoltarea creatiivității, Customer Care, Project Management și Vânzări. 

Un citat celebru care o reprezintă:  „Nu lăsa visele să piară pentru că dacă visele mor viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare”. - Langston Hughes 

Adela Ștefan - CSR&Development Manager

Adela a absolvit în 2008 Facultatea de Psihologie și Științele Educației în cadrul Universității de București, după care a urmat programul de masterat „Managementul și Dezvoltarea Carierei” în cadrul aceleiași facultăți, obținând calitatea de Consultant în Carieră în 2010.

Este Consultant în Cariera de peste 5 ani, lucrând în special cu persoane aflate în dificultatea de a-și găsi un loc de munca (persoane cu dizabilități, tineri postinstituționalizați, persoane cu adicții, persoane care își doresc un start de succes în carieră, etc.). Având în vedere această pasiune, în cadrul Complete Training se ocupă de coordonarea proiectelor de responsabilitate socială.

Se ocupă, de asemenea, și de dezvoltarea companiei, încercând să stabilească parteneriate strategice.

Îi este clar că pentru a avea o carieră de succes, o persoană trebuie să ajungă în punctul în care să își coreleze pasiunile, cu talentele și motivațiile pe care le are.

Un citat celebru care o reprezintă: “Ma domină ceea ce simt, nu ceea ce gândesc…” (Octavian Paler)

Av. Dr. Anca Elena Bălășoiu

Anca - Elena Bălășoiu este avocat, membru al Baroului Bucureşti din anul 2008, iar din 2010 este avocat titular al propriului cabinet de avocatură, desfăşurându-şi activitatea ca avocat pledant cu precadere în domeniul dreptului penal şi al dreptului comercial, în cadrul “Roșu și Bălășoiu - Cabinete de Avocatură în conlucrare profesională”.

Din anul 2007, este cadru didactic la Facultatea de Drept a Universităţii Româno – Americane, fiind titularizata în Drept roman şi Drept comercial. De asemenea, colaboreaza ca expert în cadrul Centrului pentru Drepturile Omului şi Migraţie al aceleaşi universităţi. 

Formarea sa profesională a inclus multiple stagii de pregătie la nivel naţional şi internaţional, precum şi stagii de predare în universităţi din străinătate. Anca este doctor în știinţe juridice – ordine publică şi siguranţă naţională, cercetarea sa doctorală axându-se pe problematici de criminalitate şi victimologie feminină.

Ulterior finalizării studiilor doctorale, desfăşoară activităţi de cercetare în domeniile drepturilor omunului, nediscriminării, traficului de persoane, dreptului concurentei şi eticii profesionale în sistemele juridice, fiind implicată ca expert în mai multe proiecte naţionale şi internaţionale. Este membru al European Network for Clinical Legal Education (ENCLE) şi al Global Alliance for Justice Education (GAJE).

Un citat celebru care o reprezintă: „Audentis fortuna iuvat - Soarta îi favorizează pe cei curajoși.” Virgil

 
Pentru a va abona la serviciul nostru de newsletter, folositi formularul de mai jos.
Cerere de oferta


asda4